Vraag nu jouw slimme licht- en Hdden geluidsplan aan!

Als je van plan bent om je droomhuis te bouwen of te verbouwen, is dit het perfecte moment om na te denken over hoe je technologie kunt integreren om je huis of werkplek slimmer en comfortabeler te maken. Bij Hdden begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw wensen werkelijkheid te laten worden, en we staan klaar om je te helpen bij het realiseren van een op maat gemaakt smarthome dat aan al je behoeften voldoet.

Een van de eerste stappen om dit te bereiken is het begrijpen van je wensen en behoeften. Daarom bieden we twee eenvoudige manieren om aan de slag te gaan:

1. Technische Tekeningen Delen:
Als je al technische tekeningen of plattegronden hebt voor je nieuwe huis of verbouwingsproject, kun je deze naar ons sturen via e-mail naar info@hdden.nl. Hierdoor kunnen we je voorzien van een op maat gemaakt smarthome-advies dat perfect aansluit op je huis en je wensen.

2. Afspraak op Locatie:
Als je nog in de beginfase van je project zit en behoefte hebt aan persoonlijk advies, plannen we graag een afspraak op locatie met je in. Onze experts komen naar je toe om je wensen en verwachtingen te bespreken.

Stel hier jouw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Onze experts combineren verlichting en geluid voor de ultieme sfeer en gebruiksgemak.

Bij Hdden draait alles om beleving die de zintuigen prikkelen en emoties tot leven brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

  • Inventarisatie In deze fase gaan we uitgebreid in gesprek om doelen en wensen te begrijpen. We willen precies weten welke sfeer jullie willen creëren en welke functies en eigenschappen jullie verwachten van het lichtplan of het audiosysteem.

  • OntwerpNa de inventarisatie werken we als team een gedetailleerd ontwerp uit. Dit omvat het kiezen van het juiste type verlichting, het bepalen van de locatie van armaturen, het selecteren van audiocomponenten en het plannen van hun plaatsing, evenals het bedenken van controle-opties.

  • Installatie Vervolgens gaan we over tot de installatiefase. We zorgen ervoor dat alle elementen van het lichtplan en het audiosysteem zorgvuldig worden geïnstalleerd. Dit omvat het plaatsen van verlichtingsarmaturen, het leggen van bekabeling, het installeren van audiocomponenten en de integratie met besturingssystemen.

  • OpleveringNa de installatie voeren we uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat zowel het slimme lichtplan als het Hdden audiosysteem correct functioneren en aan de verwachtingen van jullie voldoen.