Bekijk Hier Onze Trots

Ontdek de Hdden projecten, Van het historische restaurant De Stallen met JBL-sound tot Fort Resort Beemster’s luxe Bose en Samsung uitrusting, en Apart Audio in Villa Clementine – wij versterken elke ervaring. In Pon Naarden’s Volkswagen showroom inspireert onze LG videowall klanten. Bij Hdden staat de gebruikersbeleving altijd centraal.

De Stallen Purmerend restaurant met JBL voorgrondspeakers voor optimale geluidsbeleving.

Voor het sfeervolle restaurant De Stallen in Purmerend, verankerd in de rijke historie van een voormalige veestal, hebben wij van Hdden het privilege gehad om ons advies te verlenen. Met respect voor de authentieke atmosfeer en de behoefte aan een moderne geluidservaring, hebben we gekozen voor JBL-voorgrondspeakers. Deze speakers leveren een kristalhelder en rijk geluid dat perfect past bij de dynamische omgeving van het restaurant. Zowel het subtiele achtergrondgeluid als de levendige voorgrondtonen vormen nu een naadloze aanvulling op de culinaire ervaring die De Stallen te bieden heeft. Ons doel was om een akoestische ambiance te creëren die recht doet aan de ontspannen en gastvrije sfeer van De Stallen, waar elke maaltijd een belevenis is.

De Stallen
Bose speakers en Samsung TVs geïnstalleerd in Fort Resort Beemster voor een luxueuze gastervaring.

Genesteld in UNESCO Werelderfgoed bevindt zich Fort Resort Beemster, een luxueus toevluchtsoord dat de historie van een oud fort verweeft met hedendaagse wellness en culinaire verwennerij. Hdden is trots geweest op het leveren van specialistisch audiovisueel advies aan deze bijzondere plek.

In de ontspannende ruimtes van het resort, waaronder het restaurant en de spa, hebben we Bose speakers ingezet. De kwaliteit van Bose staat garant voor een audiobeleving die aansluit bij de kalme en luxueuze atmosfeer van Fort Resort Beemster, met geluid dat de ruimte complementeert zonder te domineren.

De hotelkamers en publieke ruimtes zijn uitgerust met Samsung TV’s, gekozen voor hun scherpe beeldkwaliteit en betrouwbaarheid. Deze TV’s voorzien de gasten van premium entertainment en duidelijke informatie, waardoor het verblijf nog aangenamer wordt.

De integratie van Bose audio en Samsung visuele technologie draagt bij aan een naadloze, verfijnde ervaring die de unieke identiteit van Fort Resort Beemster versterkt en zijn gasten een gevoel van comfort en exclusiviteit biedt.

Fort Resort Beemster
Apart Audio en Cloud versterking zorgen voor helder geluid bij trouwlocatie Villa Clementine.

Bij Villa Clementine, een idyllische trouwlocatie die romantiek ademt met haar historische charme en prachtige tuinen, heeft Hdden de eer gehad om een audiovisueel concept op maat te adviseren. Voor het delicate evenwicht tussen voor- en achtergrondgeluid, alsmede spraakversterking, kozen we voor de verfijning van Apart Audio. Dit merk staat bekend om zijn discrete maar krachtige performance, perfect passend bij de intieme sfeer die zo essentieel is voor een onvergetelijke trouwdag.

De integratie van Cloud-versterking en -processing heeft gezorgd voor een soepele en heldere geluidservaring. Of het nu gaat om het versterken van geloften of het afspelen van de perfecte achtergrondmuziek, onze technologie garandeerde een storingsvrije audiobelevenis. Elk geluidsmoment bij Villa Clementine is met deze oplossingen tot in de puntjes verzorgd, waardoor de speciale dagen nog magischer worden.

Villa Clementine
Levensgrote LG videowall in Volkswagen showroom van Pon Naarden voor interactieve auto-configuratie.

In de moderne en stijlvolle Volkswagen showroom van Pon Naarden, waar innovatie en design samenkomen, heeft Hdden het voorrecht gehad om advies uit te brengen over de implementatie van een indrukwekkende videowall. Met zorg hebben we gekozen voor een LG wall, bestaande uit een 3×3 matrix van 55″ displays, die het centrum van aandacht vormt en klanten verwelkomt met een meeslepende ervaring.

Deze high-definition videowall is niet alleen een blikvanger die de ruimte een dynamische uitstraling geeft, het is ook een interactief platform geworden waar klanten de opwinding van het samenstellen van hun droomauto op een levensgroot scherm kunnen ervaren. De visuele capaciteit en de geavanceerde technologie van deze LG displays stellen Pon Naarden in staat om hun auto’s op een vernieuwende en aantrekkelijke manier te presenteren, waardoor elke bezoeker een stap dichter bij hun droomauto staat.

Pon Dealer Naarden
Audiovisuele installatie van Hdden bij Van 't Hek Beemster met geavanceerde conferentietechnologie, heldere presentatieschermen en sfeervolle achtergrondmuziek in de kantoorruimte.
Audiovisuele installatie van Hdden bij Van 't Hek Beemster met geavanceerde conferentietechnologie, heldere presentatieschermen en sfeervolle achtergrondmuziek in de kantoorruimte.

Bij Van ’t Hek Beemster, een dynamisch bedrijf dat de kracht van samenwerking en innovatie erkent, heeft Hdden expertise geleverd voor geavanceerde audiovisuele installaties in hun moderne werkruimtes. Voor de conferentieruimtes hebben we state-of-the-art video-oplossingen geïmplementeerd die naadloze en interactieve communicatie mogelijk maken, ongeacht de afstand.

Essentieel in de beleving zijn de presentatieschermen die we hebben geselecteerd; deze heldere, gebruiksvriendelijke displays versterken elke presentatie met haarscherpe beelden en eenvoudige bediening. Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat achtergrondmuziek de sfeer in de kantooromgevingen subtiel kan invullen, wat bijdraagt aan een prettig werkklimaat en de algehele productiviteit.

Elk element, samengesteld in samenspraak met Van ’t Hek Beemster, is erop gericht de functionaliteit te verhogen en tegelijkertijd een aangename sfeer te creëren waar medewerkers zich optimaal kunnen concentreren en ontwikkelen.

Gebr. van ‘t Hek
<br />
<b>Warning</b>:  Trying to access array offset on value of type bool in <b>/srv/users/hidden/apps/hidden/public/wp-content/themes/tempel/partials/blocks/text-image.php</b> on line <b>59</b><br />

Voor de ultieme filmervaring heeft Hdden, in samenwerking met een van onze gewaardeerde partners, een privé thuisbioscoop gecreëerd in de kelder van een luxueuze villa in Zwaag. Centraal in deze custom installatie staat een 7.1 surround sound opstelling met hoogwaardige Canton GLE-serie speakers, bekend om hun heldere en dynamische audioweergave.

Visueel genot wordt gegarandeerd door een Sony 4K thuisbioscoopprojector die schitterende details en levendige kleuren projecteert op een indrukwekkend 160″ Projecta bioscoopscherm. Het kijken naar films wordt hierdoor een ware belevenis, waarbij elke scène tot leven komt in de comfort van eigen huis.

De kracht en helderheid van het geluid zijn toevertrouwd aan een Pioneer AV receiver, die de Canton speakers aanstuurt met precisie en diepte. Samen vormen deze componenten een symfonie van visuele en auditieve kwaliteit die de thuisbioscoop niet onderdoet voor een commerciële filmtheaterervaring.

“Ervaar hoe Hdden de toon zet in audiovisuele perfectie, waar elk project een symfonie van stijl en technologie wordt.”

Ontdek de geavanceerde audiovisuele projecten van Hdden; van JBL-geoptimaliseerde restaurantbelevingen en Bose-aangedreven wellness tot interactieve LG videowalls in showrooms. Ervaar hoe wij ambience en technologie harmonieus samensmelten.